Ettől lesz gyönyörűen fényes a hajad - próbáld ki te is!

hajpakolás Csobot Adél Adél világa olaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél te is gyönyörűen fényes, egészséges hajvégeket? Megmutatom neked, hogyan készíts háromféle olajból igazi vitaminbombát a hajadnak.

Így lesznek csodálatosak a körmeid idén ősszelhttp://www.life.hu/adelvilaga/20151029-csobot-adel-az-adel-vilagaban-megmutatja-a-legtrendibb-kormoket.htmlGyöngyök, kövecskék, csillámok, színek - ezek kellenek a legtrendibb manikűrhöz. Megmutatom, hogyan készíthetsz magadnak csodálatos körmöket! Adél világa--Isteni illat, fenséges hangulat otthon - készíts magad fahéjas gyertyáthttp://www.life.hu/adelvilaga/20151026-csobot-adel-adel-vilagaban-fahejas-gyertyat-keszit.htmlAz őszi borongós napokon mi más is lazíthatna el bennünket a legjobban, mint egy forró kádfürdő, különösen, ha néhány gyertya is pislákol közben. A fahéj illata egyedülállóan segít a relaxációban, éppen ezért most megmutatom, hogyan készíthettek otthon ti magatok is isteni illatgyertyát fahéjjal. Adél világa--Gondolkozz pozitívan! Mutatunk néhány jól bevált trükköt - így csináld!http://www.life.hu/adelvilaga/20150923-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban-megmutatja-hogyan-dobhatjuk-fel-a-napunkat.htmlSoha ne légy szomorú! Ha mégis így indulna a napod, megmutatom, hogyan dobhatod fel a hangulatodat pillanatok alatt. Adél világa--Szeretjük a könyveket - Készíts hozzájuk szív alakú könyvjelzőt!http://www.life.hu/adelvilaga/20151014-csobot-adel-sziv-alaku-konyvjelzot-keszit.htmlTe is szeretsz olvasni? Most kezdődik a bekuckózós idő, ami igencsak kedvez a könyvek szerelmeseinek. Készíts magadnak egy csoda szép, szív alakú könyvjelzőt, megmutatom, hogyan. Adél világa--Az ősz legmenőbb rúzsai - így leszel igazán szexi!http://www.life.hu/adelvilaga/20150928-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban-az-oszi-ruzsok-divatjat-mutatja-meg.htmlÍme, a legtrendibb rúzsok őszre: hódítanak a csajos, sötét árnyalatok, megmutatom a kedvenceimet.Adél világa--Borkóstolásra fel! Herczeg Ágnes borszakértő segítségévelhttp://www.life.hu/adelvilaga/20150909-csobot-adel-az-adel-vilaga-videosorozatban-bort-kostol-herczeg-agnes-borszakerto-segitsegevel.htmlHerczeg Ágnes segít eligazodni a borok világában - és azt is elmeséli, melyek ma a legtrendibb helyek egy vérpezsdítő borkóstolásra. Adél világa--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.