Így öltöztesd fel az ajándékokat idén!

Forrás: Thinkstock -
advent kreatív tipp karácsonyi ajándék ajándék csomagolás díszítés dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod a hagyományos csomagolási technikát? Engedd el a fantáziád, és művészkedj bátran!

A karácsonyi ajándéknak nem kell feltétlenül télapós és angyalkás ruhát öltenie. A kisebb meglepetéseket barna papírzacskóba is teheted, a zacskót pedig széles, színes papírral, fagyönggyel, magyallevelekkel, fenyőággal, csipkés dekorpapírral díszítheted.

Az egyszerű barna papírba történő csomagolás azért is praktikus, mert teret enged a különféle díszes szalagok használatának. Rendhagyó köntösbe öltöztetheted az ajándékokat, ha szabadjára engeded a fantáziád, és mutatós fonalakkal, díszes szalaggal kötöd át a kis dobozokat.

Forrás: Thinkstock

Apró dobozt is hajtogathatsz kartonpapírból, melyet zöld papírból kivágott fagyöngylevelekkel és gyöngyökkel díszítesz. Itt találsz segítséget a doboz elkészítéséhez.

Ha szereted az egyszerű dolgokat, akkor akár hófehér papírt is használhatsz csomagolópapírként. Egy vékony, piros-fehér cérna tökéletesen helyettesítheti a szalagokat: ezzel kösd át a csomagokat, majd pecsétviasszal zárd le masni helyett. Egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető a végeredmény.

Téli előkészületek: így élnek túl a leanderekhttp://www.life.hu/otthon/20151116-balkongaz-blog-teli-elokeszuletek-igy-elnek-tul-a-leanderek.html"Szombaton délelőtt egy egészen kellemes, esőmentes pár órában erőt vettem magamon, és nekiláttam többek közt a téliesítés első fázisának. Szörnyű, jön a hideg, már megint." OtthonThinkstockDizájnos minikert a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20151113-a-balkongaz-blog-megmutatja-hogyan-keszits-mini-uveghazat-a-lakasban.htmlAhogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! Otthon--Alternatív energiák, energiaalternatívák - Turbózd fel otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151112--alternativ-energiaforrasok-hasznalataval-mennyit-lehet-megtakaritani.htmlAz alternatív energetikai megoldások lakossági használatának egyre jelentősebb térnyerése - ahogy az egész fejlett világban - úgy hazánkban is vitathatatlan. Persze a terjedés dinamikáját tekintve jelentős különbségek vannak az egyes országok között, és az itthoni arány elenyésző az éllovas nemzetekhez képest. Otthon--Csendes gyilkos az otthonodban - Vedd fel a harcot a penésszelhttp://www.life.hu/otthon/20151102-penesz-a-lakasban-igy-elozd-meg-hazi-praktikakkal.htmlLakhatsz panelben vagy családi házban, lehet otthonod régi vagy új építésű, az a fránya penész szinte bárhol lecsaphat. Sokan csak egy kellemetlen esztétikai problémának gondolják, és nem igazán törődnek vele, pedig bizony komoly egészségkárosodást is okozhat. Irtsd ki a penészt egyszerű házi praktikákkal!OtthonThinkstockCsempéssz egy kis luxust otthonodba - Kényeztető fürdőszentélyekhttp://www.life.hu/otthon/20151028-kulonleges-luxus-furdoszoba-inspiraciok.htmlEgy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! Némi kreativitással és persze befektetéssel kényelmes, dizájnos, sőt, akár elegáns is lehet a végeredmény. Otthon--Ezekben az ágyneműkben garantáltan különleges lesz az álmodhttp://www.life.hu/otthon/20151022-vicces-szexi-felelmetes-agynemu-huzatok.htmlTe milyen ágyneműben alszol? Minimalista fehérben? Nagyitól örökölt virágmintásban? Esetleg old school kockásban? Nem is gondolná az ember, pedig bizony egy paplan és egy párna is megannyi lehetőséget rejt magában!Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.