Tuningold fel a régi, megunt táskádat!

advent elegáns kreatív táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy új táskával villogni a céges bulin, de már minden pénzedet ajándékokra költötted? Itt egy gyors tipp arra, hogyan dobhatod fel egy régi, megunt táskádat.

Karácsonykor te is jól átgondolod a költségvetést? A számolgatás nálad is sokszor oda vezet, hogy egy-egy új cuccról, új ruháról vagy éppen táskáról le kell mondanod? Álltál már kétségbeesetten a szekrény előtt karácsonyi partiba vagy éppen a szilveszteri mulatságba készülődve? A megoldás pofonegyszerű: a már jól bejáratott szereléseket egy-egy kiegészítővel teljesen újjá varázsolhatod. Például egy táskával! Most pedig arra is tippet adunk, hogyan dobhatod fel régi, megunt koktéltáskádat.

Forrás: http://ricochetandaway.blogspot.hu

A képeken látható táska egy igazán kreatív bloggerlány alkotása, ami kitűnő példa arra, hogyan tehető maivá egy vintage táska. Ehhez hasonló retró táskát biztosan te is találsz a nagymamád vagy édesanyád szekrényében, ha pedig a varrós fiókban akad némi maradék csipke, akkor az alapnyagköltséget majdnem nullára redukálhatod. A könnyebbség kedvéért használhatsz színes csipkét, de akár fehéret is befesthetsz, ahogyan az az eredeti ötletben is történt. A legegyszerűbb, ha a színes csipkéket felragasztod a táskára, de ha több kreativitást érzel magadban, a takarószalagok segítségével akár csíkokat vagy egyéb mintákat is festhetsz a felületre. Ha nem szeretsz pepecselni a ragasztóval, akkor kétoldalas ragasztóval akár sima szalagokat is applikálhatsz a táskára. Láss neki a táska-tuningnak még az ünnep előtt!

Az ápolt bőr a férfiaknak is fontoshttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131204-adventi-ajandekotlet-ferfiaknak-arcapolo-szettek-es-kremek.htmlHázi praktikák a téli korpásodás ellenhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131203-adventi-szepsegtrukk-tippek-a-teli-korpasodas-ellen.htmlTuningold fel a copfodat az ünnepre!http://www.life.hu/karacsony/szepseg/20131201-adventi-szepsegtipp-feltuningolt-copf.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.