Karácsonyi manikűr pillanatok alatt - mutatjuk, hogyan készítsd el!

fashion week karácsony manikűr körömlakk köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor sütünk-főzünk, ajándékokat csomagolunk, díszítjük a fát… Mire mindennel elkészülünk, már csak egy gyors szépítkezésre marad időnk, abban pedig szerintem mindannyian egyetértünk, hogy szeretünk csinosan ülni az ünnepi asztalhoz. Ma egy olyan manikűrt mutatok, amivel szinte pillanatok alatt elkészülhetsz, és mégis roppant mutatós lesz.

Klasszikus piros körmökkel nem lőhetsz mellé karácsonykor sem, de az ünnepre való tekintettel bolondítsd meg egy kicsit a végeredményt - ilyenkor jöhet a fény és a csillogás!

Fotó: Esztergályos Viktória

Amire szükséged lesz: alaplakk, piros körömlakk, fehér glitteres lakk (vagy fehér glitterek), csillag alakú körömdíszek, fedőlakk

Így készítsd el!

1. Az alaplakk száradása után lakkozd pirosra a körmöket, majd a körömágyhoz közeli részre a képen látható módon vigyél fel a fehér glitterekből, így olyan hatást érhetsz el, mintha kis hópelyhek hullottak volna a körmeidre.

Fotó: Esztergályos Viktória

2. Ezután vigyél fel egy vékony réteg fedőlakkot, majd gyorsan helyezd is el a csillag alakú körömdíszeket a körömvégeken.

Fotó: Esztergályos Viktória

3. Rögzítsd a csillagokat újabb réteg fedőlakkal és már el is készültél. Kellemes ünnepeket kívánok!

Fotó: Esztergályos Viktória
A hónap színe: a sötétkékhttp://www.life.hu/advent/szepseg/20141204-divat-es-trend-a-honap-szine-a-sotetkek.htmlCéges partik, karácsonyi ünnepségek, majd a családi összejövetelek és a szilveszter - ezek azok az alkalmak, amikor többnyire a biztonságos feketét öltjük magunkra. Ha ragaszkodsz a sötét színekhez, idén variálj kicsit: válaszd az álomszép éjkéket!Szépség--Pénztárcabarát szépségpraktikák, amiket mindenképp próbálj ki karácsony előtt!http://www.life.hu/advent/szepseg/20141202-karacsony-elott-pakolas-hidratalas-hajformazas-ezeket-probald-ki.htmlJó volna egyszer úgy felkészülni az ünnepre, hogy december első felében jusson idő fodrászra, manikűrösre, kozmetikusra és masszázsra is, ám a rohanás, a munka és a pénztárcánkat nem kímélő vásárlás sajnos ezt nem mindig teszi lehetővé. De sose bánkódj - most mutatunk néhány olyan szépségtrükköt, amik az ünnepi hajtás előtt kicsit felturbóznak kívül-belül!SzépségOrigoÉlénk színek karácsonykor is - Sminktipp az ünnepekrehttp://www.life.hu/advent/szepseg/20131209-szepseg-es-smink-szinezd-ki-az-arcod.htmlA neonszínekről az ünnepek alatt sem kell lemondanunk. A kifutó mindig inspirál bennünket - most megmutatunk néhány nagyon látványos, színes sminket. SzépségThinkstock5 szuper sminktrükk karikás szemekrehttp://www.life.hu/trend/20151114-5-szuper-sminktrukk-karikas-szemek-ellen-larion-oscar-tippjei.htmlBelenézel a tükörbe, és csak a karikákat látod? Nem tudod, hogyan szüntesd meg vagy fedd el a fáradtság nemkívánatos jeleit? Több tényező is felelős lehet a szem alatti karikák és duzzanatok kialakulásáért, de ne aggódj, mindenre van megoldás; fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait! TrendThinkstockÍme, a világ legnagyobb sminkbakijaihttp://www.life.hu/trend/20151104-a-vilag-legnagyobb-sminkbakijai.htmlRosszul megválasztott alapozó, hatalmasra rajzolt ajkak és bohócsminkek – néhány elrettentő példa, mit kerülj el, ha sminkelésre adod a fejed. Trend--Hoppá! Így fest smink nélkül Teri Hatcherhttp://www.life.hu/trend/20151104-teri-hatcher-szinesznot-smink-nelkul-kaptak-el-a-fotosok.htmlA Született feleségek sztárját smink nélkül kapták el a lesifotósok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.