Sarka Kata műtét plasztikai beavatkozás mellkisebítés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter kiakadt. Nem akarja, hogy feleségének kisebbek legyenek a mellei, szerinte Kata úgy jó, ahogy van.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Sarka Kata nemrég azt nyilatkozta, hogy szeretné kisebbre szabatni a cicijeit. A szülés és a szoptatás után megnőttek a mellei, így aránytalannak érzi magát. Férje, Hajdú Péter azonban hallani sem akar erről. Szerinte Katának a játszótéren lenne a helye a gyerekeivel, nem a műtőasztalon holmi mellkisebbítés miatt. Úgy gondolja, felesége csinosabb, mint valaha.

"Egyszerűen nem értem Katát. Végre visszanyerte szülés előtti fantasztikus alakját, két gyönyörű gyerekünk van, boldog család lehetnénk, ő mégis mindig elégedetlen valamivel. Most éppen a mellét találja túl nagynak, pedig anno éppen azért ment plasztikai sebészhez, hogy nagyobb cicit varázsoljon neki" - mondta a TV2 showmanje a Borsnak.

Hajdúné azonban hajthatatlan, ragaszkodik a cicikisebbítéshez, nem befolyásolja férje haragja. Azt mondja, ha nem érzi jól magát a bőrében, az a kisugárzására is kihat, ezért mindenképpen kés alá fekszik.

Szerepzavar-para: nő vagyok a pasi mellett?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110127-parkapcsolat-te-mennyire-vagy-no-a-ferfi-mellett.htmlPiacra dobták a világ legnagyobb melltartóját!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110125-lkosaras-melltarto-kerult-a-piacra.htmlBelehalt hatodik mellpasztikájába a pornócsillaghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-belehalt-hatodik-mellpasztikajaba-a-pornocsillag.htmlCiki! Kivillantak a színésznő leragasztott mellei!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110119-hayden-panettiere-leragasztotta-mellbimboit.htmlA mell nélküli lány kálváriája - videó!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110112-a-mell-nelkuli-lany-kalvariaja-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.