Még most is tökéletes formában van! - Bármikor szülhet Rubint Réka

torna Rubint Réka terhesség szülés fitnesz mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Norbi és Lara is nagyon várja már a kistestvért, aki napokon belül megszülethet. Réka ugyan még áldozott egy kicsit a mozgás oltárán, de már csak kíméletesen tornázott. Jelenleg sokkal inkább Zalán érkezésére koncentrál, de ígéri, hamarosan visszatér a tornaterembe - minden bizonnyal az új családtag társaságában.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9BF5CcJWjdfcCiKz
Schobert Norbi mindenkit lefőz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-schobert-norbi-es-felesege-rubint-reka-uj-fozos-musort-kapott.htmlKímélő bejgli - Rubint Réka módrahttp://www.life.hu/bejgli/20101210-begjli-rubint-reka-modra.htmlRubint Rékáék már nevet is választottak a babának!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110113-rubint-reka-marciusban-szul.html32 000 dolláros bulit kapott a 6. szülinapjárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110223-a-vilag-legelkenyeztetettebb-kislanya-grace-aki-32000-dollaros-bulit-kapott.htmlKisfia született Gáspár Lacinak!http://www.life.hu/anyaskodj/20110223-megszuletett-gaspar-laci-kisfia-lacika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.