Így könnyű! A híres színésznő segít Beyoncé-nak a terhesség alatt

terhesség Beyoncé Knowles állapot Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak néhány hete derült ki, hogy Beyoncé gyermeket vár. Azóta a hírességek elhalmozzák jó tanácsaikkal a dívát - többek között Gwyneth Paltrow is javasolt néhány dolgot a szexi énekesnőnek.

Beyoncé Knowles és férje, Jay-Z az első babájukat várják, és örömmel fogadják a kétgyermekes édesanya, Gwyneth Paltrow tanácsait. A színésznő mostanában igazi konyhatündér hírében áll, ezért gondolta úgy, hogy megosztja a popsztárral a tapasztalatait - például azt, milyen ételeket fogyasszon a várandóssága alatt, hogy egészséges és fitt maradjon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy bennfentes a következőket nyilatkozta a Closer magazinnak: "Gwyneth már több mint egy hónapja tud a terhességről. Azt javasolta Beyoncénak, hogy minden reggel igyon egy pohár búzafűlevet, és kenegesse a hasát kókuszolajjal, hogy ne legyenek terhességi csíkjai. Azt is ajánlotta a popsztárnak, hogy minden nap meditáljon egy órát, és áztassa a lábát jeges vízbe, hogy elkerülje a puffadást."

Gwyneth igazán kedves az énekesnővel - energia-kristályokat küldött neki, melyek jó egészséget, szeretetet és nyugalmat hoznak Beyoncénak. A díva örült az ajándékoknak, ennek ellenére azt gondolja, Gwyn túlságosan sokat aggódik érte - ő inkább a saját módszereit alkalmazza a terhessége alatt. "Persze, egészséges akar maradni, de nem akarja, hogy bárki megmondja neki, milyen vitaminokat szedjen és mit egyen" - tette hozzá a bennfentes.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.