Csak álca a híres énekesnő hasa? Gyanús felvételek Beyoncéról - Sokan béranyát sejtenek a háttérben

has terhesség szülés Beyoncé Knowles énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóban boldognak tűnt Beyoncé, amikor néhány hete először megmutatta gömbölyödő pocakját. Az utóbbi napokban azonban több gyanús felvétel és zavart nyilatkozat is napvilágott látott, melyek arra utalnak, hogy a popdíva mégsem állapotos...

Ha ez valóban így lenne, nagyot csalódnánk Beyoncéban. Hiszen egy fiatal nőről van szó, nagyszerű párkapcsolattal - vajon ő is béranya segítségével vállalta az első babát, hogy hízásra hajlamos testét még véletlenül se viselje meg a terhesség?


A képsorok gyanúra adnak okot...

De vajon honnan indult az a pletyka, miszerint az énekesnő nem is terhes? Nos, a sztár nemrég vendégként szerepelt az Australia's Sunday Night műsorban, ahol igen furcsán festett a pocakja. A Dreamgirls című film sztárja egy pink ruhát viselt, amikor azonban leült, a hasa egészen furcsa módon nyomódott össze - éppen úgy festett, mintha az nem is a sztár testéhez tartozna, pusztán csak ki lenne tömve, esetleg műhasa lenne.

Az énekesnő augusztus végén jelentette be, hogy babát vár - ezzel pedig az MTV Video Music Awards díjátadó első számú szenzációja lett. A rossz nyelvek szerint azonban már akkor is póthasat viselt a díva, méghozzá azért, mert akkor még csak pár hetes terhes volt, és a gyakorlatilag láthatatlan terhessége nem keltett volna akkora hírverést. Tény és való, hogy már most nagyon zavarosak az énekesnő terhességének körülményei, és a képsorok is magukért beszélnek. Mindenesetre a sztár állítása szerint februárban szül, így a sajtónak lesz még ideje "kiszagolni", mi is áll a gyurmaként formálódó pocak hátterében...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.