Pilatesszel tartja magát formában a várandós Hilary Duff

szülés Hilary Duff pilates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Duff amerikai színésznő és énekesnő az első gyermekét várja, és nagyon ügyel arra, hogy egészséges maradjon a várandóssága alatt.

Éppen ezért a sztár gyakran jár pilatesórákra. Ez a mozgásforma jót tesz az alakjának, erősíti a gerincet, és a babának sem árt. Az edzésre gyakran nővérével, Hailey-vel érkezik a leendő édesanya, aki azért is választotta ezt a mozgásformát, mert ettől edzettebb lesz a szülésre, és könnyebben viseli majd a megpróbáltatásokat.

A napokban lencsevégre kapták a sztárt, amint elhagyja a pilatesedzést: Hilary smink nélkül, lazán felöltözve is sugárzott a boldogságtól.

Northfoto
Northfoto

Hilary Duff és testvére, Hailey

Hilary-t nem viseli meg a babavárás - négyhónapos terhesen azt mesélte, hogy minden teljesen normálisan zajlik vele, és már most tudja, hogy a szülés után az új dalán szeretne dolgozni. "Szeretnék mielőbb stúdióba vonulni, dalokat felénekelni. Olyan lesz minden, mint a terhességem előtt. Hamar vissza fogok rázódni" - vallotta Hilary, aki huszonnégy évesen lehet, hogy még nem tudja, mit is igényel majd egy újszülött kisbaba.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.