énekesnő sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislánya született pénteken az angol popsztárnak, Lily Allennek és férjének, Sam Coopernek.

A kislány érkezése nagyon boldoggá tette a párt, hiszen az énekesnőnek már volt két vetélése korábban. 2008-ban Lily Allen terhes lett akkori kedvesétől, Ed Simonstól, a Chemical Brothers énekesétől, de a sztár négyhónapos terhesen elvetélt, és a kapcsolatnak is vége lett. Lily két évvel később, 2010-ben újra terhes lett, akkor már jelenlegi férjétől, Sam Coopertől, de ez a gyermek sem született meg, mert az énekesnő hathónapos terhesen újra elvesztette a babát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Lily Allen és Sam Cooper 2009 nyarán ismerkedtek meg, és 2010 decemberében jegyezték el egymást egy Bali szigetén töltött karácsonyi vakáción. Néhány hónap múlva, 2011 júniusában házasodtak össze a gloucestershire-i Cranhamben, a Szent Jakab-templomban. A sztár az esküvő után felvette a Lily Rose Cooper nevet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.