Mégis hogyan csinálja? Victoria Beckham már most csúcsformában pózol - Semmi bébiháj

fehérnemű terhesség fogyás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham alig fél éve, 2011 júliusában hozta világra kislányát, Harpert. A sztáranyuka fél évvel a szülés után kirobbanó formában pózolt egy neves magazin címlapján.
melyet itt nézhetsz meg

http://numero.fusosha.co.jp
http://numero.fusosha.co.jp

Erről ugyan nem beszélt, de a vele készült interjúban Miss Beckham elárulta, szívesen öltöztetné Tilda Swinton színésznőt, mert ő igazán egyedi és magabiztos. A sztár szerint az internetes vásárlásé a jövő, és azt is megtudtuk, hogy a szóbeszéddel ellentétben nem akar gyermekruhákat tervezni, mert vannak már elegen azon a piacon. Victoria mesélt arról is, hogy bár felröppentek pletykák a Spice Girls újraegyesítéséről, szerinte erről szó sincs, mert mindenki a maga életét éli. Leginkább Victoria, aki minden bizonnyal újabb két évet tölt Los Angelesben, hiszen férje, David még két évet írt alá a LA Galaxy focicsapattal.

Tipp! Exkluzív képek a Barátok közt sztárjáról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.