Egyszerűen elbűvölő a 36 éves magyar sztár kislánya

Judy gyermekvállalás családalapítás csecsemő videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egyhónapos a Groovehouse egykori énekesének kislánya. A gyönyörű kis Maja jó baba, ennek ellenére anyukájának akadtak már nehéz napjai.

Amikor új lakást vettek, nem terveztek bele gyerekszobát Judyék. Ám az élet másképp alakult, most már itt van velük a kis Maja, aki január 29-én lesz egyhónapos. A pár boldogsága határtalan, hiszen Judy már régóta vágyott babára. Elárulta, bár imádja a kislányát, azért akadtak nehézségei is: volt két olyan nap, amikor azt hitte, kikészül. Judy férje szerencsére kidolgozott egy különleges technikát, amivel percek alatt képes megnyugtatni az apróságot.


Mégis hogyan csinálja? Victoria Beckham már most csúcsformában pózol - Semmi bébihájhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120124-megis-hogyan-csinalja-victoria-beckham-mar-most-csucsformaban-pozol-.htmlNem vállalta súlyosan beteg gyermekét a TV2 riportere - Most először beszélt a tragédiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120123-nem-vallalta-sulyosan-beteg-gyermeket-hadas-kriszta-most-eloszor.htmlGyerekei nélkül költözik a fővárosba az X-Faktor sztárja - Ez a siker árahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120117-el-kell-hagynia-gyermekeit-az-xfaktor-sztarjanak-bagosi-alexanak.htmlSosem látott, intim pillanatok: íme, a FEM3 újdonsült anyukája és imádnivaló kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120112-sosem-latott-intim-pillanatok-ime-a-fem3-ujdonsult-anyukaja-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.