Előző élete miatt borotválta le kislánya haját a híres modell

Padma Lakshmi borotva szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Padma Lakshmi modell szokatlan dolgot művelt kétéves kislányával.

A gyönyörű indiai modell-színésznő a napokban kislányával sétálgatott, a gyermek szőke fürtjei azonban eltűntek. Utólag kiderült, miért: Padma egy hindu tradíció miatt levágatta lánya, Krishna haját. A hajvágási szertartást mundánnak vagy chadakaranátnak is nevezik. A születéskor meglévő haj az előző életek jellemvonásait hordozza, ezért, hogy a gyermek maga mögött hagyhassa a múltat, a fejét leborotválják, a levágott hajat pedig a Gangeszbe dobják megtisztulni.

AFP
AFP

Nem is csoda, ha a csinos anyuka mindent elkövet lánya lelki békéjéért, hiszen az utóbbi időben ő maga elég sokat szenvedett. A nő milliomos kedvese tavaly télen hunyt el rákban, lányának édesapja, az üzletember Adam Dell pedig kemény csatát vív ellene a láthatási jogok miatt.

Korábban a híres anyuka azt is elárulta, kire hasonlít a kislány: "Ha ránézek, olyan, mintha az édesanyámat látnám, csak fehérebb a bőre. A haja is épp olyan göndör, mint anyunak. Amikor reggelente felkel, még jobban hasonlítanak egymásra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.