Nem korai még? Mindössze 8 éves, de már festi a haját a sztárcsemete

hajfesték Gwyneth Paltrow Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri az a sztárcsemete, akinek a szülei a legtöbbet megengednek. Gwyneth Paltrow csemetéje azonban még a hisztis kislányt is lepipálja.

Apple Martin nemrég múlt 8 éves, de máris követi a trendeket. Valószínűleg ő is megirigyelte Katy Perry állandóan változó színű tincseit, mert nemrég Jay-Z és Kanye West Watch the Throne show-ján Londonban ő is pink hajjal mutatkozott. Ez azért szerintünk túl korai egy ennyi idős gyereknél - vagy már ő is olyan kislány lett, akinek híres szülei az égvilágon mindent megengednek?

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Gwyneth Paltrow Twitter-oldalán közzétett képe a gyerekeiről

Apple szülei, Paltrow és a Coldplay frontembere, Chris Martin jó barátai Jay-Z-nek és Beyoncé-nak, így a két család minden alkalmat megragad arra, hogy együtt bulizhasson. Sőt, Beyoncé terhessége alatt a színésznő még jó tanácsokkal is ellátta barátnőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.