Ritka fotók: Jude Law gyermekeivel és volt feleségével töltötte szabadidejét

válás Jude Law vásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jude Law színészt legutóbb - meglepő módon - nem a legújabb kedvesével látták, hanem egykori feleségével és a gyermekekkel.

Felismerhetetlen lett a különc színésznő! Kattints a képekért!


Válás után nem könnyű - Jude Law és Sadie Frost azonban úgy tűnik, képes elviselni egymás társaságát, főként a gyerekek miatt. Az egykori házasok lányukkal, Irisszel és fiukkal, Rudy-val sétálgattak Londonban, a Primrose Hill-i vásáron. Az egykori házastársak barátoknak tűntek a képeken, a gyerekek pedig természetesen nagyon élvezték, hogy végre majdnem együtt volt a család - legidősebb fiuk, Rafferty azonban most nem tartott velük.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Northfoto
Northfoto

Jude és Sadie hat év házasság után, 2003-ban váltak el, aminek oka főképp a színész csapodár természete volt. "Igyekszünk segíteni egymásnak, és elég jól kijövünk, tudjuk, hogy volt értelme a házasságunknak, hiszen van három csodás gyermekünk" - vallotta nemrég az egykori Mrs. Law.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.