színésznő Uma Thurman szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jól láthatóan egyre nagyobb a színésznő, Uma Thurman pocakja.

A negyvenkét éves sztár és kedvese, a bankár Arpad Busson februárban jelentették be, hogy kisbabájuk lesz. A Ponyvaregény című film sztárja azonban nem kényelmesedett el a terhesség alatt: jön-megy, és természetesen filmet is forgat. A napokban Uma New Yorkban sétálgatott smink nélkül, kényelmes ruhában és ragyogó mosollyal - a róla készült képeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

Uma Thurman március végén a Riviérán

A sztár korábban a szintén színész Ethan Hawke felesége volt, házasságukból két gyermek született. Levon tíz, Maya tizenhárom éves. A színésznő jelenlegi kedvese már évek óta Arpad Busson, a színésznő harmadik babája pedig néhány hónapon belül megszületik. Uma a mai napig forgat: jelenleg a Red Band című filmet készíti Emma Stone, Kristen Bell és Halle Berry színésznőkkel.

Ritka fotók: Jude Law gyermekeivel és volt feleségével töltötte szabadidejéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120529-ritka-fotok-jude-law-gyermekeivel-es-volt-felesegevel-toltotte-szabadidejet.htmlZenei nevelés: honnan tudhatod, hogy tehetséges a gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120511-zenei-neveles-honnan-tudhatod-hogy-tehetseges-a-gyerek.htmlMég csak két hete szült az X-Factor finalistája, máris bomba formában van - Vajon mi a titka?http://www.life.hu/anyaskodj/20120525-meg-csak-ket-hete-szult-az-xfactor-finalistaja-maris-bomba.htmlEgy kellemetlen fertőzés, ami koraszüléshez vezethet - Ne hanyagold el!http://www.life.hu/anyaskodj/20120525-egy-kellemetlen-fertozes-ami-koraszuleshez-vezethet-a-huvelygomba.htmlBeperelte Sharon Stone-t a kirúgott bébiszitterhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120524-beperelte-sharon-stonet-a-kirugott-bebiszitter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.