Vintage fotókon a 23 éves sztárcsemete apró fia - Elragadó a fiatalúr

fashion week kisbaba Peaches Geldof öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peaches Geldof már párszor kiérdemelte a legrosszabbul öltözött sztár címét a közelmúltban - köszönhetően eklektikus ízlésének.

A 23 éves lány biztosra megy, és már most hasonlóan izgalmas ruhákba bújtatja pár hetes kisfiát, Astalát, hogy a srác később se ijedjen meg a merész daraboktól. A sztáranyuka több képet is feltöltött a Twitterre, amelyeken Astala egy bézs színű, kötött kalapot és egy barnásszürke, kézzel készített pulcsit visel. Ízlés és ruhák ide vagy oda, a kisfiú elképesztőan aranyosan mutat a fotókon!

www.twitter.com
www.twitter.com

Kattints a képre a többi fotóért!

A pindurka Astala Peaches és Tom Cohen első gyermeke. Áprilisban született, és anyukája lelkesen szoptatja: "Fantasztikus a tudat, hogy én vagyok életének a forrása, hogy azzal táplálkozik, amit az én testem termel." Az ifjú anyuka nagyon sajnálja, hogy édesanyja nem élhette meg unokája születését, de gondolatban mindennap vele van, érzi a közelségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.