Ő is kedvet kapott? Még egy bébi érkezik a Kings of Leon zenekarhoz

szülés apaság Kings Of Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja született meg a Kings of Leon zenekar énekese, Caleb Followill és felesége, Lily Aldridge kisbabája. Nemrég azonban kiderült, Caleb testvére, a csapat dobosa, Nathan Followill is hamarosan édesapa lesz.

A boldog dobos a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt. Felesége, az énekesnő és dalszövegíró Jessie Baylin várhatóan decemberben hozza majd világra a picit. "Büszkén jelentem be, hogy én és drága Jessie-m az első gyermekünket várjuk. Az élet gyönyörű, mi pedig nagyon izgatottak vagyunk" - írta a boldog apuka, aki egy nappal korábban ünnepelte 33. születésnapját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Followill családban így már hatalmas a boldogság, hiszen az énekesnek, Calebnek is a napokban jött világra kislánya, Dixie Pearl. Nathan és Baylin 2009 végén házasodtak össze, és azóta is pompásan megvannak együtt, és már nagyon várják a pici decemberi érkezését.

Eddig nem beszélt róla! Tündéri kislánnyal bővült Gönczi Gábor családjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120627-eddig-nem-beszelt-rola-tunderi-kislannyal-bovult-gonczi-gabor-csaladja.htmlTündéri fotókon az Eb sztárpapái és sztárcsemetéihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120626-tunderi-fotokon-az-eb-sztarpapai-es-sztarcsemetei.htmlÓvatosan a babaápoló szerekkel! - 7 összetevő, amivel vigyázzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-ovatosan-a-babaapolo-szerekkel-6-osszetevo-amivel-vigyazz.htmlMegszületett a Grace klinika sztárjának harmadik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120625-megszuletett-a-grace-klinika-sztarjanak-harmadik-gyermeke.htmlCuki videó: Ilyen egy igazi kisördög!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120626-cuki-video-ilyen-egy-igazi-kisordog.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.