Victoria Beckham akár egy ötödik gyereket is szívesen vállalna férjével

David Beckham terhesség babavállalás szülés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham négy gyermek édesanyja, de néhány napja arról mesélt, nincs kizárva, hogy még egy babát vállal férjével, David Beckhammel.

Victoria élete igazán sűrű: négy gyermek mellett támogatja focista férjét, David Beckhamet, és ezen kívül minden ruhakollekciója hatalmas sikert arat. A harmincnyolc éves sztármama tavaly szülte meg a legkisebb csemetéjét és egyben első lányát, Harpert. Victoria könnyen viselte a babavárást, a szülés után szinte napok alatt visszanyerte eredeti súlyát, így nem csoda, ha nemrég egy vele készült interjúban meglepő választ adott arra a kérdésre, akarnak-e még gyermeket.

AFP
AFP

"Sose mondom, hogy soha, ha szóba kerül egy újabb baba, bár igen sűrű a menetrendem - karrier, család, elfoglalt férj" - vallotta Mrs. Beckham. Ezek után az sincs kizárva, hogy még mielőtt betölti a negyvenet, Victoria és David összehoznak még egy kis Beckham babát...

"Az ájulás szélén voltam" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-az-ajulas-szelen-voltam-igy-szultem-en.htmlEgy egyszerű eszköz, ami családokat és gyermekeket óv meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-a-jatek-mint-csaladepito-eszkoz-hatasa-a-gyermek-fejlodesere.htmlVajon kire hasonlít? Máris az internet sztárja Majka és Dundika kisfia, Mariánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-friss-foto-majka-es-dundika-gyerekerol.htmlHaldoklik az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-reszkessetek-betorok-drog-miatt-fogy-macaulay-culkin-szenvedelye-halalahoz-vezethet.htmlTündéri csemetéivel bohóckodik a szexi sztárapukahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120801-sztarcsemetek-taborban-zsidro-tamas-es-kontor-tamas-is-taborba-kuldtek.htmlA gyerekvállalásról mesélt a sikeres modell - talán már úton van a baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20120730-rosie-huntingtonwhiteley-gyerekvallalasrol-es-csaladalapitasrol-meselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.