Egy hónap múlva szül: Tori Spelling alig hízott a terhesség alatt

pocak szülés hízás Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tori Spelling már a nyolcadik hónapban van, de eddig szinte alig hízott a terhessége alatt.

A terhessége alatt harminc kilót felszedett Jessica Simpson példát vehetne a nyolcadik hónapban járó Tori Spellingről. A háromgyermekes anyukának állapotosan sincs ideje pihenni, hiszen gondoskodnia kell gyermekeiről és férjéről. Ez meg is látszik rajta: Tori nagyon fitt és csinos anyuka, aki alig hízott pár kilót a nyolc hónap alatt. A róla készült legfrissebb képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

A napokban a sztár a forró Los Angeles-i napsütésben sétálgatott legkisebb babájával, Hattie-vel és férjével, Dean McDermott színésszel. Ebédeltek, és eladó lakásokat néztek a városban. Tori egyébként hat héttel a kis Hattie születése után már terhes lett a negyedik babával. A celeblány azonban már egészen biztosan fáradt, hiszen nem kis teljesítmény szinte "sorozatgyártásban" szülni és nevelni a kicsiket.

A napokban Tori egy fotót is felrakott magáról a közösségi oldalára, melyen a csodaszép pocakját mutatta meg a rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.