Gary Barlow halál szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Barlow és felesége, Dawn hivatalosan is megerősítették, hogy augusztus 4-én halva született a kislányuk.

"Dawn és én nagyon összetörtünk, mert nemrég meghalt a kisbabánk, Poppy Barlow. A gyermekünk augusztus 4-én, Londonban halva született. Most arra összpontosítunk, hogy csodás temetést szervezzünk neki, és szívből szeressük a három gyermekünket. Ez egy igen fájdalmas időszak, így arra kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket" - írta Barlow a hivatalos közleményben.

Northfoto
Northfoto

Dawn és a zenész tizenkét éve házasok, és áprilisban jelentették be, hogy hamarosan megszületik a negyedik babájuk. Barátaik szerint a párt nagy tragédiaként érték a történtek, és teljesen összetörtek. Fiuk tizenegy éves, lányuk, Emily kilenc, Daisy pedig hároméves. Barlow elvileg fellépne vasárnap a londoni olimpia záróceremóniáján, de még nem tudni, a történtek miatt visszalép-e a sztár a fellépéstől.

Nem rejtegetheti tovább: íme Jessica Alba kisebbik lánya, Havenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120806-nem-rejtegetheti-tovabb-ime-jessica-alba-kisebbik-lanya-haven.htmlBorostyán nyaklánc gyerekeknek: a természet ősi csodája vagy újabb költséges hóbort?http://www.life.hu/anyaskodj/20120806-borostyan-nyaklanc-gyerekeknek-fogzashoz-immunerositokent-valoban-hasznos.html40 ezer dollár a tandíj: ebbe az iskolába jár majd Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-40-ezer-dollar-a-tandij-ebbe-az-iskolaba-jar-majd.htmlMennyibe kerül az óvoda? - A legfontosabb költségek és támogatásokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-koltsegek-szocialis-tamogatasok-allami-es-magan-ovodaban-2012ben.htmlVictoria Beckham akár egy ötödik gyereket is szívesen vállalna férjévelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-victoria-beckham-akar-egy-otodik-gyereket-is-szivesen-vallalna-ferjevel.html"Az ájulás szélén voltam" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-az-ajulas-szelen-voltam-igy-szultem-en.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.