Peller Mariann: "Én vagyok a minta tarhes, de a rossz értelemben"

anyaság terhesség Peller Mariann Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabiék élete fenekestül felfordult, mióta Martin megérkezett, de nem bánják, hogy így van. Peller Mariann sem bánná, ha ez történne vele, és bár szeretne még sokat szerepelni a tévében, azért egy szép gyerekért és a családért lemondana a karrierről.

szólj hozzá: Híresek és Terhesek

Nem titkolja tovább! Terhes az RTL Klub egykori műsorvezetője, Peller Mariannhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120810-terhes-peller-mariann-musorvezeto-az-rtl-klub-egykori-sztarja-a.htmlPeller Mariann: "Mindig kételkedni fogok magamban" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110909-peller-mariann-mindig-ketelkedni-fogok-magamban-szily-nora-interjuja.htmlNem hatja meg a habos-babos babakelengye! Völgyesi Gabi őszintén vallotthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110928-volgyesi-gabit-nem-hatja-meg-a-habosbabos-babakelengye.htmlEgy hónap múlva szül: Tori Spelling alig hízott a terhesség alatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120807-egy-honap-mulva-szul-tori-spelling-szineszno-alig-hizott-a.htmlHajfestés a terhesség alatt - Igen vagy nem?http://www.life.hu/szepulj/haj/20120806-hajfestes-a-terhesseg-alatt-a-fodrasz-velemenye-es-a-kismamak.htmlEgyértelműen a tudtunkra adta: a gyönyörű szupermodell nem titkolja tovább terhességéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120725-gisele-bundchen-nem-titkolja-tovabb-terhesseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.