tragédia humorista Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal humorista apja mindössze negyvennégy évesen távozott az élők sorából. Ez nagyon megviselte a sztárt, aki a történtekről nemrég őszintén mesélt.

"Gyermekkoromban tíz éven át minden évben két-három hónapot Németországban töltöttünk. A szüleim tanárok voltak. Az apukám igazgatóhelyettes volt a gimnáziumban. Lezárta a tanévet, majd másnap beültünk a kocsiba és az egész család ment Németországba, és szeptemberig ott voltunk. A szünidőben kertészként dolgozott az apukám. Béreltünk egy házat. Ezalatt annyit kerestek a szüleim, mint itthon egész évben, pedig apukámnak negyvenéves kora körül már öt diplomája volt" - idézi fel emlékeit Kiss Ádám, akinek édesapja halálakor két hónap alatt sikerült felnőnie.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!

"Pillanatok alatt elmúlt mindaz, ami a boldog gyerekkort jelentette. Azóta sokan mondták már, hogy azért lettem az, ami, mert a humorba menekültem a nagy fájdalom elől. Egyébként tőle örököltem a humoromat, sőt mindent, amim van, tőle kaptam, ő hagyta rám. Ugyanolyan volt, mint én, csak épp húsz évvel idősebb. Mindössze negyvennégy évesen el kellett mennie. Ezt mára valahogy magam mögött hagytam, de amikor fellépek, mindig ő jut eszembe. Biztos nagyon büszke lenne rám" - olvasható a humorista vallomása a Stop.hu-n.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.