Öt keresztnevet kapott a 42 éves színésznő kislánya

keresztnév Uma Thurman Elle MacPherson sztárcsemete Arpad Busson kislány Kill Bill Ethan Hawke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uma Thurman elárulta július 15-én született kislánya nevét. A pici a Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence neveket kapta, ehhez pedig még a két családnév, a Thurman-Busson is hozzátartozik.

A Kill Bill-filmek sztárja és a 49 éves üzletember, Arpad Busson nem könnyítették meg első közös gyermekük életét a névválasztással. A kislányt Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Bussonnak keresztelték, de mind a szülők, mint pedig az ismerősök csak Lunaként szólítják őt.

Northfoto
Northfoto

Uma szerint, aki két hónappal a szülés után máris bombaformában van, a gyermek minden egyes nevének van valami jelentése, ezt azonban a szülők szeretnék megtartani maguknak.

A színésznőnek Luna már a harmadik csemetéje, korábbi férjétől, Ethan Hawke-tól két gyermeke született. Maya 13, Levon pedig 10 éves. Arpad Bussonnak is van két fia korábbi kapcsolatából, a 14 éves Arpad Fynn Alexandernek és a 9 éves Aurelius Cy Andreának Elle Macpherson modell az édesanyjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.