Betekintést enged családi fotóalbumába Beyoncé

Jay-Z sztármama Beyoncé Knowles kislány Beyoncé Blue Ivy Carter énekesnő sztárszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé Knowles, aki 11 hónappal kislánya, Blue Ivy Carter születése után a hírek szerint ismért várandós, különösen kedves képet osztott meg rajongóival saját Tumblr oldalán. A fotón épp puszit ad tündéri kislányának.

Forrás: iam.beyonce.com
Forrás: iam.beyonce.com

Tedd barátságosabbá az otthonod! Nézd meg a legjobb tippeket!



Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, az énekesnő nemrég sosem látott fotókat tett közzé kislányáról. Az intim pillanatokat tartalmazó összeállításban ugyan nem volt olyan kép a kis Blue Ivy-ról, amin a kis pofija is látszik, most azonban megnézhetjük, ahogy a büszke anyuka kékbe bújtatott kislányát öleli. A 41 éves apukáról, Jay-Z-ről is készült egy aranyos fotó, amikor gyermekével sétál. A családi nap képeit itt nézheted meg.

Forrás: iam.beyonce.com
Forrás: iam.beyonce.com

A 31 éves sztármama, akik korábban szépségtitkait is elárulta, októberben lemondta a Csillag születik főszerepét túl sok kötelezettségére hivatkozva. Lehet, hogy éppen tündéri kislányával és férjével szeretne több időt eltölteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.