színésznő terhesség Katalin hercegnő érzéstelenítés szülés kim kardashian Brian Austin Green Megan Fox rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli rosszullétek nem kerülik el a várandós sztárokat sem. Katalin hercegnő levendulás keksszel próbálkozik, de Kim Kardashiant is megviseli a folyamatos hányinger. Nem volt ez máshogy Megan Fox esetében sem, az ő terhessége sem volt a kellemetlen tünetektől mentes. A színésznő egy talkshow-ban mesélt kisfia születésének körülményeiről.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Megan Fox színésznő és szintén színész férje, Brian Austin Green kisfia szeptember 27-én látta meg a napvilágot. A sztárcsemete a Noah Shannon nevet kapta szüleitől. A sztár Jay Leno The Tonight Show című műsorában beszélt a reggeli rosszullétekről és arról, hogy azt hitte, az Alkonyat-filmek főszereplőjéhez, Bellához hasonlóan ő is vámpírgyermeket szül majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Emberfeletti volt, amit átéltem. Meg voltam győződve róla, hogy egy vámpírbabát fogok szülni. Az történt velem, mint Bellával a Twilight filmben" - vallotta a sztár. "Sejtettem, hogy nagyon kemény menet lesz, de amikor megindultak a fájások, rájöttem, hogy ezt nem fogom kibírni" - nyilatkozta korábban az amerikai színésznő, aki hiába szerette volna természetes úton megszülni gyermekét, a fájások teljesen elgyengítették és vajúdás közben érzéstelenítésért könyörgött orvosainak.

Külön érdekesség a kis Noah Shannon születésének kapcsán, hogy ugyanabban a kórházban és ugyanazon a napon született meg, mint Reese Witherspoon és Jim Toth kisfia, Tennessee James.

Íme Palvin Barbi nővére - Szerinted hasonlít a világszép modellre?http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-palvin-barbara-megmutatta-noveret-anitat-akivel-hasonlitanak-egymasra.htmlBudapesten született 2013 első kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20130101-ujevi-baba-a-fovarosban-ejfel-utan-2-perccel-jott.htmlÚjévi babonák - Így leszel gazdag 2013-ban!http://www.life.hu/anyaskodj/20121217-ujevi-babonak-igy-lesz-gazdag-es-sikeres-eved-2013ban.htmlElső gyermekével terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121231-kim-kardashian-terhes-elso-gyermeket-varja-kanye-west-rapperrel.htmlHogyan tudta elrejteni? Megmutatta óriási pocakját Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121231-jessica-simpson-masodik-gyerekevel-terhes-es-megmutatta-pocakjat.htmlLassan egyéves a világsztár tündéri kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121227-lassan-egyeves-a-vilagsztar-beyonce-tunderi-kislanya-blue-ivy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.