Rendőrök lepték el az álompár otthonát

Brad Pitt vészjelzés rendőrség helikopter Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja helikopterek és jó pár rendőr lepte el Angelina Jolie és Brad Pitt otthonát.

A TMZ internetes portál szerint a pár egyik gyermeke véletlenül megnyomta otthon a vészjelzőt, ezért lepte el a rendőrség a család Hollywood Hills-i otthonát. Angelina és Brad nem tartózkodott otthon, így a gyerekek bébiszittere közölte a rendőrökkel, hogy félreértés történt. Azt egyelőre nem tudni, melyik kisgyerek lehetett a ludas a dologban.

AFP
AFP

Úgy hírlik, a sztárpár néhány napja titokban összeházasodott, de ezt még senki sem erősítette meg hivatalosan.

Gyermeket fogadna örökbe a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130103-anne-hathaway-adoptalna-egy-arva-gyermeket-ferjevel-adam-shulmannal.htmlApjuknak ítélték Bagosi Alexa gyermekeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130106-apjuknak-iteltek-az-xfaktor-enekesnoje-bagosi-alexa-gyermekeit.htmlÍgy fest a szülés után Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130104-reese-witherspoon-szineszno-szules-utan-furdoruhaban-mutatkozott.htmlDrogok között nő majd fel Amber Rose gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130103-wiz-khalifa-nem-all-le-a-drogokkal-ha-megszuletik-amber.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.