Spermabankot választott Penelopé Cruz húga

modell színésznő Monica Cruz spermabank Javier Bardem mesterséges megtermékenyítés Penelope Cruz napi hím kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Penelopé Cruz és Javier Bardem kisfiának, Leónak a játszópajtása. A szépséges színésznő húga ugyanis várandós.

Arról, hogy ki a gyermek apja, nem tud nyilatkozni a híres nővérére igencsak hasonlító szépség. A 35 éves kismama ugyanis a mesterséges megtermékenyítést választotta, mert nem akart kicsúszni az időből. Mivel már szépen gömbölyödik a pocakja, a spanyol Elle magazinban egy különleges fotósorozat is készült róla.

Forrás: www.elle.es
Forrás: www.elle.es

A nehéz döntést Monica körülbelül hat hónappal ezelőtt hozta meg, így már csak három hónap és megszületik a kicsi, vagyis Penelopé fiának, Leónak az unokatestvére. Elmondása szerint a sztár boldogabb, mint valaha. Monica sajnos nem igazán szerencsés a szerelemben, ezért döntött úgy, hogy a saját kezébe veszi a sorsát. Külön érdekesség, hogy Penelopé legutóbbi filmpremierjén gyanús akupunktúrás tűkkel a fülében jelent meg, ami akár azt is jelentheti, hogy a színésznő és szexi férje, Javier Bardem újabb kisbabát terveznek.

Javierről egy fantasztikus galériát nézhetsz meg a Napi hím oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.