terhesség jógaoktató feleség színész sztárcsemete Alec Baldwin Kim Basinger Meryl Streep Hilaria Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2012 nyarán Alec Baldwin feleségül vette Hilaria Thomast, a nála 26 évvel fiatalabb jógaoktatót. A pár azóta is boldog házasságban él és úgy döntöttek, hogy annak ellenére, a színész már 54 éves és van egy lánya, kisbabát vállalnak.

Aki látta az Egyszerűen bonyolult című filmet emlékezhet arra, milyen nyomás alatt van Alec Baldwin, amiért fiatal felesége mindenáron gyermeket szeretne tőle. Nem csoda, hogy exfeleségéhez, Meryl Streephez menekül kötelezettségei elől. Most azonban nem erről van szó, hiszen a színész és felesége is nagyon várják, hogy újabb taggal bővüljön a család, írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A jóképű sztárnak Kim Basingerrel való házasságából egyébként van már egy 17 éves lánya, Ireland Eliesse, aki szintén nagyon boldog, hogy hamarosan kistestvére születik. Annak ellenére, hogy Baldwin 54 évesen néz apai örömök elé, nincs oka az aggodalomra, ugyanis Hilaria nagyon egészségesen és fiatalosan tartja a sztárt.

Egykor Alec Baldwin is volt fiatal! Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Garantált siker! Elbűvölő jelmezek farsangrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-jelmezotletek-farsangra-bolcsodeseknek-ovodasoknak-es-kisiskolasoknak-olcson-es-egyszeruen.htmlLeadták a tévében Snooki szüléséthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-snooki-a-jersey-shore-reality-show-sztar-szuleset-leadtak-a.htmlLáthatatlan légy után kapkod? Nagy baj van!http://www.life.hu/anyaskodj/20130128-fly-biting-szindroma-sulyos-betegseg-tunete-lehet-ha-lathatatlan-legyek.htmlÍgy festettek 20 éve a legszebb színésznőkhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130122-angelina-jolie-szineszno-kate-hudson-szineszno-jessica-alba-szineszno-es.htmlSpermabankot választott Penelopé Cruz húgahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130129-penelope-cruz-huga-monica-cruz-6-honapos-terhes-spermabankot-valasztott.htmlA közös kassza valóban a múlté?http://www.life.hu/anyaskodj/20130125-a-kozos-haztartasban-elo-parok-es-hazasok-egyre-tobbszor-elnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.