Brad Pitt Kína baba Angelina Jolie nyelvtanulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal Kína felé tekint Angelina Jolie és Brad Pitt szeme. Ugyanis úgy tűnik, hogy onnan várja új csemetéjét a sztárpár. Be is iratkozott az egész család egy mandarin nyelvtanfolyamra.

A The Sun értesülései szerint a tanfolyamból senki sem maradt ki: Brad, Angelina, a hat gyerek, sőt Angelina apja, Jon Voight is nekilátott a tanulásnak, hogy segíthessen a házi feladatban.

AFP
AFP

A hírek szerint a nagy nyelvtanulási kedv mögött egy új családtag érkezése húzódik meg. Ugyanis Angelina nem terhes - mint ahogy azt híresztelték -, hanem ismét örökbe akar fogadni egy babát. Egy forrás szerint azonban csupán arról van szó, hogy Bradék teljesen nemzetközinek nevelik gyerekeiket, és Kína tagadhatatlanul a legrégibb kultúrával rendelkezik a világon.

A barátok úgy vélik, az új babát tényleg Kínából hozza majd a gólya, hiszen a pár mindkét tagja mélyen érdeklődik a kínai kultúra iránt.

Brangelináék eddig Kambodzsából, Etiópiából és Vietnámból fogadtak örökbe gyerekeket, saját három gyermekük mellé.

A Napi hím oldalon egy különleges összeállítást nézhetsz meg a hamarosan hetedszer is apukává váló Bradről.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.