fénykép fotó baba Shakira Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete született meg Shakira és Gerard Piqué babája, de már több fotó is készült a nyilvánosságnak a kis Milanról.

A legfrissebb képet tegnap osztotta meg a pár a rajongókkal, amin épp apuci ad csókot a kisfiú orcájára. Nagyon cuki baba! Nézd meg a képet te is a blogon!

Forrás: Facebook / Shakira
Forrás: Facebook / Shakira

A Napi hím oldalon egy különleges összeállítást láthatsz a büszke apukáról.



Anyukája ölelésére vágyik Rékahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-egy-keteves-leukemias-kislany-reka-kuzdelme-a-betegseggel.htmlÚj baba érkezik Brangelináékhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130204-angelina-jolie-amerikai-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-ujabb-gyereket.htmlItt az idő - kismacskáid lesznek!http://www.life.hu/anyaskodj/20130129-a-macskak-elesset-bizonyos-jelek-elaruljak.htmlDivatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130203-katalin-hercegno-terhes-pocakjat-divatos-kopeny-takarja.htmlSzexi 30-as anyukák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szexi-30as-anyukak-a-sztarvilagban-nagyon-csinos-lilu-ebergenyi-reka.htmlBeyoncé először beszél vetélésérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130201-beyonce-amerikai-enekesno-eloszor-beszel-elso-terhessegerol-es-veteleserol-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.