7 tipp, hogyan kényeztesd cicádat Valentin napon

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin nap nem csak a szerelmünknek szólhat

1. A macskák imádnak játszani, legyél kreatív Valentin napon, és lepd meg kedvencedet egy saját készítésű játékkal. Csak egy régi dobozra lesz szükséged, filctollra, ragasztószalagra és egy ollóra. Ragaszd le a doboz két oldalát, rajzolj rá különböző méretű köröket, vágd ki, és már kész is a tökéletes játék. A cicák egyébként egy klasszikus gombolyaggal, papírgalacsinnal vagy egy szívószállal is órákig el tudják magukat foglalni.

2. Ha nincs időd, a boltban kifejezetten cicák számára készült játékok közül is választhatsz. A csilingelős apróságok, és a távirányítós kisegerek a legkedveltebbek, de ha valamilyen macskamentával töltött játékot választasz, elmaradhatatlan a siker.

Forrás: Nestlé Hungary Kft.
Forrás: Nestlé Hungary Kft.

3. A cicák imádnak a gazdájukkal játszani, így ezen a napon számos közös programot szervezhetsz. Egy szabadtéri játékhoz nincs más dolgod, mint beszerezni egy buborékfújót. Ezután csalogasd ki a cicádat a kertbe vagy egy közeli játszótérre és fújj a pofija elé néhány gömböt. Bizonyára majd megpróbálja elkapni a buborékokat, és nem fogja feladni a vadászatot, amíg az utolsó gömböt is sikeresen meg nem semmisíti.

4. Köztudott, hogy a cicák rajonganak a gazdájuk holmijáért. Ilyen egy bevetetlen ágy, egy papucs vagy egy levetett pulóver. Ha a nap valamelyik részét nem tudod cicáddal tölteni, akkor hagyj egy ruhadarabot a cicád ágyában, mert a gazdi illata biztonságérzetet kelt benne.

5. A Valentin nap elmaradhatatlan eleme a szerelmünkkel kettesben eltöltött meghitt vacsora. Nem csak párunkat, de cicánkat is ugyanúgy meglephetjük valamilyen ízletes finomsággal. A GOURMET alapanyagai kiváló minőségűek, és különlegesen nagy gondot fordítanak arra, hogy a cicád számára ízletes, változatos ínyencségeket tálalhass.

6. Mozijegyet ugyan nem tudunk venni a cicánknak, de erre is van megoldás. A macskák imádnak az ablakban ülni és bámészkodni. Kreatív ötlet az ablakba egy madáretetőt felszerelni. Kedvencünk órákon át képes szórakoztatni magát a madarak megfigyelésével.

7. A Valentin nap meghitt szerelmi vallomásokkal fejeződik be. Mond el te is a cicádnak, hogy milyen fontos neked. Ha cicád a nap végén dorombol, biztosan sikerült boldoggá tenned.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.