Féltékenység miatt ölhette meg két gyermekét a csepregi férfi

gyilkosság Csepreg tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magára gyújtotta a házát az a férfi, aki csütörtökön este a Vas megyei Csepregen megölte két kisgyermekét és magával is végzett, az anyát a mentők kórházba szállították - közölte a Nyugat.hu internetes portál, saját információjára hivatkozva. Az MTI úgy tudja, féltékenység miatt ölhetett a férfi.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Forrás: MTI/Nyikos Péter
Forrás: MTI/Nyikos Péter



Az MTI tudósítójának érdeklődésére a szombathelyi Markusovszky Kórház sürgősségi osztályán közölték: a csepregi tragédia helyszínéről egy nőt füstmérgezéssel szállítottak be hozzájuk a mentők, a hölgy nincs életveszélyben. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a helyszíni szemle folyamatban van, a nyomozás érdekeire tekintettel péntekig már nem kívánnak újabb információt adni. Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: arról sem adhat tájékoztatást, hogy volt-e tűz az épületben, szavai szerint az ügyben kizárólag a "rendőrség kommunikál".

Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak. Király Árpád, Csepreg polgármestere az MTI munkatársától értesült a tragédiáról.

A család ismerősei szerint féltékenység állhatott a csepregi tragédia hátterében. A férfi csütörtökön este állítólag késsel ölte meg két kisgyermekét, majd felgyújtotta a házát és magával is végzett. Úgy tudni, az apa korábban kamionosként dolgozott.A család magukat megnevezni nem kívánó ismerősei azt mondták, hogy a férfi rajongásig szerette gyermekeit.A tragédia helyszínén tűzoltóautót, mentőt és rendőrségi gépkocsikat is lehetett látni csütörtök este, de a sajtó munkatársait nem engedték közel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.