Immunrendszer- támogatás tavasszal?

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeles, változékony időjárás melegágya az influenzának. A kisgyerekek gyakrabban meghűlnek, megfáznak.  Mi tehetünk édesanyaként, hogy ellenálljanak a kórokozók támadásának?

A hosszú, kemény telet idén is változékony tavasz követi. A hőmérséklet-ingadozás, a hol fúj, hol esik idő következtében gyakoriak a megbetegedések, melyek sajnos az 1-3 éves korosztályt sem kímélik. Amennyiben rendszeres látogatói közösségeknek , pl. bölcsisek vagy járnak játszóházba, még nagyobb az esély, hogy az orvosi rendelőbe is sűrűbben megfordulunk velük. Amellett, hogy a megbetegedés egyaránt rossz hatással van egészségileg gyermekre és szülőre, lelkileg is megterhelő, hiszen betegen a gyermekek nem játszhatnak társaikkal, nem találkozhatnak barátaikkal.

Egészségünk fő védvonala az immunrendszer. Ha a természetes védekezőképességünk nem megfelelő, nagyobb eséllyel támadnak meg bennünket a kórokozók. Nincs ez másként a gyermekeknél sem. 3 éves korig azonban még folyamatosan fejlődik az immunrendszer, ezért kisgyermekkorban kiemelten fontos gondoskodni annak rendszeres támogatásáról.

Forrás: Milupa
Forrás: Milupa

A kisgyermekek egészséges táplálása fontos része a természetes védekezőképességük kifejlődésének. Jó megoldásnak tűnhet, ha a gyermekek sok, minél változatosabb friss zöldség- és gyümölcsféléket fogyaszthatnak. Azonban a tavasz kezdetén ezek a vitamindús élelmiszerek sajnos még nem elérhetők. Pedig a vitaminoknak, főként az A-, C- és D- vitaminoknak nagyon fontos szerepük van az immunrendszer támogatásában.

A tejalapú junior gyerekitalok az 1-3 éves kisgyermekek számára ideális mértékben tartalmazzák a vitaminokat. Emellett ásványi anyagokban (vas, jód, cink) és egyéb létfontosságú tápanyagokban is gazdagok. Finom ízüket kedvelik a gyerekek, így még a válogatós kisgyermekek is szívesen fogyasztják önmagában, vagy kakaónak elkészítve.

A Milumil Junior gyerekitalok Pronutra+ formulát tartalmaznak, mely klinikailag tesztelt prebiotikus rostkeverék, A-, C- és D- vitaminok valamint létfontosságú tápanyagok egyedi kombinációja.

Az új formulának köszönhetően napi két pohár (500 ml) Milumil Junior gyerekital -vegyes étrend mellett- fedezi a kisgyermekek napi D-vitamin szükségletének 100%-át, ezáltal is hozzájárulva egészséges fejlődésükhöz.

Tanácsadás: 06 80 33 12 33 (munkanapokon 9 -17 óráig), milumil@milumil.hu vagy milumil.hu

Milumil. Az immunrendszer támogatásával több idő jut játékra.*

*A Milumil Junior gyerekitalok A-,C és D-vitaminokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.