David Beckham szülő példakép gyerekek család minta Victoria Beckham brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham az etalon minden apukának és anyukának. Legalábbis a britek szerint. Éppen hogy lecsúszott a dobogóról Miranda Kerr és Orlando Bloom.

Elbűvölte a briteket David és Victoria Beckham szülői magatartása. Bár ők a világ talán legelfoglaltabb párja, karrierjük mellett könnyedén megbirkóznak 4 gyerek nevelésével is. Ezt ismerték most el az angolok: szavazataik alapján az egykori Spice Girl és a sztárfocista testesíti meg a legjobb szülői modellt, amit mindenki követhetne.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

David és Victoria, valamint 3 gyerekük, Romeo, Cruz és Brooklyn

Nem szégyenkezhet az ausztrál szupermodell, Miranda Kerr és színész párja, Orlando Bloom sem. De feltűnik a Top 10-ben Ben Affleck és Jennifer Garner, illetve Beyoncé és Jay Z is - írja a Female First. Tényleg ők a legtökéletesebb celebszülők a világon?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.