Shakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájának

meccs baba szurkolás Shakira stadion család Barcelona Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézzétek, milyen édes Shakira és Gerard Piqué kisfia! Az énekesnő és a sztárfocista a tegnapi Barcelona-diadal után, az üres stadionban készített egy bájos családi képet. A baba természetesen Barca-mezben feszít édesanyja karjában.

A szurkolást nem lehet elég korán elkezdeni. Így gondolta ezt Shakira is, amikor kivitte kisfiát, Milan Pique Mubarakot egy Barca meccsre, hogy apukájának szorítson. Ahogy a Life. hu korábban megírta, a pár babája január végén született meg. Gerard Piqué az FC Barcelona egyik focistája, és csapata tegnap életbevágóan fontos mérkőzést játszott. Végül diadalmaskodtak a Milan felett, és bejutottak a legjobb nyolc közé a BL-ben. A meccs után már az üres Camp Nou stadionban pózolt a szép kis család.

Forrás: Facebook/gerardpique
Forrás: Facebook/gerardpique

Nem édesek együtt? Mi elolvadtunk ezen a fotón. A kisfiú cuki Barca-meze, Shakira és Piqué elégedett mosolya, egyszerűen tökéletes kis család!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.