színésznő szakácskönyv gyermek Gwyneth Paltrow szénhidrát éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő kijelentést tett nemrégiben az Oscar-díjas színésznő, aki nem titkolja, hogy gyermekei néha éheznek.

Gwyneth Paltrow színésznő kijelentése nemrég óriási vihart kavart az Egyesült Államokban, ugyanis elismerte az Oscar-díjas szépség, hogy gyermekei nem ehetnek semmilyen szénhidrátot. Kenyeret és tésztaféléket sem.

Northfoto
Northfoto

A színésznő szakácskönyvében arról is írt, hogy lánya Apple és kisfia Moses sokszor éhesek, de szerinte ezzel tesz a legjobbat az egészségüknek, hogy nem eteti őket szénhidrát tartalmú ételekkel.

A dietetikusok azonban más véleményen vannak: szerintük ilyen életkorban a gyermekeknek még szüksége van szénhidrátra, mert különben az agyuk nem fejlődik rendesen és problémáik lehetnek a koncentrálással az iskolában.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



A Republic újabb zenésze került kórházbahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130317-cipo-halala-miatt-idegosszeomlassal-korhazba-kerult-szabo-bundas-andras-a.htmlLegurult a lépcsőn a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130313-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-betegen-lepett-szinpadra-majdnem.htmlTe meg tudod védeni magad?http://www.life.hu/anyaskodj/20130226-a-noi-onvedelem-es-az-illegalis-onvedelmi-eszkozok-bandy-kata.htmlA kukába dobhatjuk a sztárdiétákathttp://www.life.hu/szepulj/20130313-csak-mitosz-hogy-segitenek-a-fogyasban-a-homeopatias-szerek-amelyeket.html62 évesen is nagyszerűen fest Kurt Russellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-kurt-russel-szinesz-goldie-hawn-szineszno.htmlMegbünteti gyermekeit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-sarka-kata-es-hajdu-peter-gyermekei-noncsi-es-david-ket.htmlSmink nélkül meztelenek a nőkhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-a-nok-tobbsege-egy-honapot-var-azzal-hogy-smink-nelkul.htmlTóth Gabi megmászta Csonka Andrásthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130316-a-szombat-esti-laz-masodik-adasanak-harom-legjobb-produkcioja-a.htmlNyolcan erőszakoltak meg egy turistáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130316-nyolc-ferfi-eroszakolt-meg-egy-svajci-turistat-indiaban-a-ferj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.