Katalin hercegnő pocakja végre gömbölyödik

anyaság Katalin hercegnő pocak cserkészek brit uralkodóház kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő eloszlatta a kételyeket: a csinos kismama egy cserkészrendezvényen jelent meg. Kabátja alatt is jól látható volt, hogy terhes.

Semmi kétség, Katalin terhes. A kismama a minap egy cserkészünnepségre volt hivatalos a windsori kastélyban. Itt végre megmutatta gömbölyödő pocakját, és milyen jól áll neki!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Katalin és az "árulkodó" fotó

Vilmos felesége, aki gyermeke születése után visszaköltözik szüleihez, már a hatodik hónapban jár, de eddig alig kerekedett a pocakja. Legutóbb a Life.hu is feltette a kérdést, hogy hol van a hercegnő hasa. A 31 éves szépség ezzel a képpel mindenkit meggyőzött: igenis állapotos. Katalin ragyogóan néz ki és szerencsére teljesen egészséges. Nem meglepő, hogy a Vanity Fair a legszebb kismamának választotta meg nemrég.

Katalin hercegnő visszaköltözik a szüleihezhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130420-katalin-hercegno-visszakoltozik-a-szuleihez-egy-kis-idore-a-vilmossal.htmlMegőrülnek Katalin hercegnő ruháiérthttp://www.life.hu/legytrendi/20130411-katalin-hercegno-ruhatara-a-legirigyeltebb-a-brit-hiressegek-kozott.htmlMegsértette Katalin hercegnő Kim Kardashianthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-kim-kardashian-valosagshowsztar-ajandekot-kuldott-katalin-hercegnonek-aki-nem-reagalt.htmlHová tűnt Katalin hercegnő hasa?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-katalin-hercegno-mar-a-hatodik-honapban-van-de-alig-latszodik.htmlMetrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.