Édesanyjánál marad Rippel Feri kisfia

artista házasság válás Rippel Ferenc költözés gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új életet kezd a válás után Rippel Vivien, és a kis Herkules is nála marad.

Eddig is Viviennel töltötte a legtöbb idejét a gyermek, amíg artista apukája a világot járta a munkája miatt, hogy eltartsa a családot.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Amióta kiderült, hogy a sztárpár tagjai másfél év krízis után úgy döntöttek, elválnak, a kis Herkulesről sok közös fotót töltött fel közösségi oldalára Vivien. A képeken jól látni, hogy a fiatal nő teljesen felszabadult és kivirult a történtek után, és az összes idejét a kisfiával tölti. Talán neki is jót tett, hogy vállalták: ennyi megpróbáltatás után mégsem tudták megmenteni a házasságukat.

"Én körberajongom Vivient a mai napig azért, amiért olyan jó anyuka, amilyenről csak álmodni mertem. Nála jobb, szerető anyát én nem is kérhettem volna" - mesélte a Blikknek nemrég Feri. "Ezért mondtam már neki többször is, miután kiderült, a kapcsolatunk nem működik, hogy valósítsa meg az álmait, és kezdjen ő is új életet." - Feri azonban azt is elárulta, hogy nemrég visszaköltözött az édesanyjához, Viviennek pedig megadta a lehetőséget, hogy válasszon egy lakást magának és közös kisfiuknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.