fürdőszoba fürdőkád LifeNight lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ötletek eredménye az a fürdőkád, amely leginkább egy függőágyra hasonlít.

Akár egy kortárs műalkotásnak is beillene a Splinter Works tervezte különleges fürdőkád, amely első ránézésre úgy tűnik, mintha a levegőben lebegne.

Forrás: www.contemporist.com
Forrás: www.contemporist.com

A függőágyszerű kádat valójában erős acélkarok rögzítik a falhoz. Érdekesen oldották meg a lefolyó és a csap kérdését is a tervezők: egyik sincs összeépítve a káddal. A különleges fürdőről még több képet a blogon találsz ide kattintva.

Forrás: hellomango.postr.hu
Forrás: hellomango.postr.hu
Kövesd a Helló Mangó blogot a Facebookon is!


Lakberendezés, dekoráció, stílus, gyönyörű képek, szépséges galériák. Kövesd a Helló Mangó blogot a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A HELLÓ MANGÓ OLDAL!



4 rabul ejtő hely a lakberendezés és a dizájn szerelmeseinek - Budapest ékszerdobozaihttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20110915-4-rabul-ejto-hely-a-lakberendezes-es-a-design-szerelmeseinek.htmlNagy tavaszi boltkörkép - Tavaszi trendek a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110417-nagy-tavaszi-boltkorkep-tavaszi-trendek-a-lakberendezesben.htmlEsküvő és lakberendezés?http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110224-trendlakas-szerelmesek-es-jegyesek-estje.htmlOtthonos fürdőszoba olcsó trükkökkelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20101109-otthonos-furdoszoba-olcso-trukkokkel.htmlGyönyörszerzés a kádban - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szex-szerelem-parkapcsolat-erotika-a-furdoszobaban-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.