Zara Phillips terhesség Mike Tindall Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő brit királyi család Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zara Phillips, a brit királynő unokája és szerelme, Mike Tindall első gyermeküket várják. A pici 2014 márciusában születik meg.

Tovább bővül a brit uralkodó család: II. Erzsébet unokája, Zara Phillips első gyermekével várandós - jelentette be a Buckingham-palota. Férje, a rögbi játékos Mike Tindall, akivel 2011-ben házasodtak össze. Zara pedig képzett lovas, aki terhessége miatt sem pihen, még szombaton is versenyzett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Zara és Mike

Zara édesanyja Anna brit királyi hercegnő, aki II. Erzsébet és Fülöp edinburgh-i herceg egyetlen lánya. A királyi csemete lesz a brit uralkodó negyedik dédunokája, aki jövő márciusban születhet meg. Előtte még Katalin és Vilmos gyermeke jön világra. Ahogy a Life.hu is megírta, minden készen áll a kicsi születésére.

Celeblány lehet Katalin sógornőjehttp://www.life.hu/szeress/20130707-katalin-hercegno-testvere-james-middleton-kedvese-donna-air-teves-es.htmlBabára vár Anglia - Minden készen áll Katalin szülésérehttp://www.life.hu/szorakozz/20130707-katalin-es-vilmos-babaja-hamarosan-megszuletik-minden-keszen-all-a.htmlÓvszert kapott ajándékba Katalinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130704-katalin-es-vilmos-ovszereket-kapott-ajandekba-a-finn-kormanytol.htmlEmberrablók célpontja lehet Katalinék gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130703-vilmos-egykori-testore-szerint-a-hercegi-par-szuletendo-gyermeke-komoly.htmlÍgy várja a világ Katalin és Vilmos gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-katalin-es-vilmos-elso-gyermekenek-szuletese-utan-vilagszerte-unneplesek-kezdodnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.