trónörökös Katalin hercegnő királyi család szülés kórház Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerősítette hivatalosan is a Buckingham-palota, hogy hétfő reggel szülési fájásokkal beszállították a kórházba Katalin hercegnőt.

Befejeződött a várakozás, végre megtört a csend Katalin terhességével kapcsolatban! A Buckingham-palota megerősítette, hogy hétfő reggel Katalin hercegnőt bevitték a St. Mary Kórházba. A tájékoztatás szerint vele van Vilmos herceg is, és autóval mentek be a kórházba - írja az origo.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így nőtt Katalin pocakja - kattins a képre a galériárért!

A brit sajtó az elmúlt napokban a hivatalos tájékoztatás teljes hiányában csak találgatásokra és rendre hamisnak bizonyuló kiszivárogtatásokra támaszkodott. A királyi ház illetékesei gyakorlatilag eltűntek a nyilvánosság elől, még csak hozzávetőleges tájékoztatás sem hangzik el a várható időpontról. A legutóbbi hivatalos információ pontosan egy hónapja, június 19-én volt; akkor annyi hangzott el, hogy a hercegi utód érkezése július közepén várható.

A hírek szerint természetes szülés várható és eddig minden rendben halad. Ugyanebben a londoni kórházban született 1982. június 21-én Vilmos herceg is. Amint a leendő király vagy királynő világra jött, Vilmos herceg értesíti nagymamáját, vagyis II. Erzsébetet kódolt telefonon, aki jelenleg a Windsori kastélyban van, késő délután érkezik vissza a palotába. A kórházból küldönc is elindul a Buckinhgam-palotába a születést igazoló hivatalos okmánnyal. A brit alattvalók hivatalosan akkor szerezhetnek tudomást a kis trónörökös megérkezéséről, amikor az erről szóló írásos hirdetmény megjelenik a Buckingham-palota kapuján. A brit miniszterelnök, David Cameron azt mondta: ez egy rendkívül izgalmas nap, és az egész ország szurkol.

A nagy meleg ellenére a palota előtt ezrek gyűltek össze, így várják a kisbaba érkezését. A fogadóirodák pedig teltházzal pörögnek: rengetegen tippelnek a baba nevére. A fiúnevek közül a James, a lányneveknél pedig az Alexandra vezet.

További friss hírekkel folyamatosan bővül a cikkünk.

Végre valami! Katalin és Vilmos Londonba utaztakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130719-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-buckleburybol-londonba-utaztak-penteken.htmlÍgy néz ki Katalin és gyermeke - bizarr portréhttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-kaya-mar-spanyol-muvesz-bizarr-portret-keszitett-katalinrol-es-a.htmlÍgy neveznék Vilmos és Katalin első gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130714-a-viktoria-nevet-adnanak-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-elso.htmlVilmos nem stresszel Katalin szülésénhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130714-vilmos-herceg-lovaspolozott-a-hetvegen-amikorra-katalin-hercegne-szulesre-ki.htmlLuxusba születik Katalin és Vilmos csemetéjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130712-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-ujszulott-gyermeke-tizezer-fontos-korhazi.htmlJógával készült Katalin a szülésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130711-katalin-hercegno-magan-jogaorakat-vett-igy-keszult-a-szulesre-de.htmlKatalin aggódik, hogy Vilmos lekési a szülésthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-katalin-hercegno-aggodik-hogy-vilmos-herceg-lekesi-a-baba-szuleteset.htmlBombaüzlet Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130618-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-szuletendo-gyermeke-rengeteg-penzt-jelent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.