Katalin hercegnő pocak szülés Vilmos herceg példa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülése után egy nappal már megjelent Katalin hercegnő a nyilvánosság előtt. Az újdonsült anyuka a külsejével nők millióinak mutatott követendő példát.

Manapság, ha egy világsztár babát szül, napokkal később már gyakorlatilag lapos pocakkal fotózzák a paparazzók. Pedig a valóságban - ha egy anyuka nem folyamodik haskötőhöz és egyéb trükkökhöz - a szülés után még jó időbe telik, mire a has visszahúzódik. A sztárokkal ellentétben kedden délután Katalin hercegnő nem takargatta magát, hanem büszkén viselte a pocakját, karjában újszülött csecsemőjével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Még több babafotóért kattints ide!

Katalin ezzel ismét bebizonyította, hogy ő sem tökéletes - és miért is lenne az, hiszen senki sem várja el egy nőtől, hogy 24 órával a szülés után bombaformában legyen. Korábban is nagyon kedveltük Cambridge hercegnőjét, mert nem derogál neki viszonylag olcsó ruhákban mutatkozni a nyilvánosság előtt, és azt sem bánja, ha egy ruhadarab többször is látható rajta. Legutóbbi szereplésével azonban végleg belopta magát a szívünkbe, és szebbnek láttuk őt a természetességével, mint bármelyik világsztárt vagy filmcsillagot.

Kihez forduljak, ha nem jön össze a baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20130703-sikertelen-teherbeeses-kihez-fordulhat-a-ketsegbeesett-par.htmlKislánya született Penélope Cruznakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130723-penelope-cruz-spanyol-szineszonek-megszuletett-masodik-gyermeke.htmlÍme a trónörököshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130723-katalin-hercegno-kate-middleton-eloszor-mutatta-meg-a-tronorokost.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.