Katalin hercegnő pocak szülés Vilmos herceg példa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülése után egy nappal már megjelent Katalin hercegnő a nyilvánosság előtt. Az újdonsült anyuka a külsejével nők millióinak mutatott követendő példát.

Manapság, ha egy világsztár babát szül, napokkal később már gyakorlatilag lapos pocakkal fotózzák a paparazzók. Pedig a valóságban - ha egy anyuka nem folyamodik haskötőhöz és egyéb trükkökhöz - a szülés után még jó időbe telik, mire a has visszahúzódik. A sztárokkal ellentétben kedden délután Katalin hercegnő nem takargatta magát, hanem büszkén viselte a pocakját, karjában újszülött csecsemőjével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Még több babafotóért kattints ide!

Katalin ezzel ismét bebizonyította, hogy ő sem tökéletes - és miért is lenne az, hiszen senki sem várja el egy nőtől, hogy 24 órával a szülés után bombaformában legyen. Korábban is nagyon kedveltük Cambridge hercegnőjét, mert nem derogál neki viszonylag olcsó ruhákban mutatkozni a nyilvánosság előtt, és azt sem bánja, ha egy ruhadarab többször is látható rajta. Legutóbbi szereplésével azonban végleg belopta magát a szívünkbe, és szebbnek láttuk őt a természetességével, mint bármelyik világsztárt vagy filmcsillagot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.