Katalin hercegnő Vilmos herceg György herceg gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kicsit hangos, de természetesen nagyon aranyos" - mesélte a háromhetes György hercegről Vilmos herceg, aki kisfia születése óta először jelent meg nyilvános rendezvényen.

A herceg az Angleseyben rendezett mezőgazdasági kiállításon volt jelen szerdán. Elmondta, hogy terveik szerint szeptemberben kis családjával elhagyja a Wales északnyugati partjainál fekvő Anglesey-szigetet, ahol az elmúlt három hétben "első közös otthonukra leltek". A későbbiekről szólva megemlítette, hogy jövőre feleségével, Katalin hercegnővel és kisfiával Ausztráliába szeretne látogatni. Felidézte, hogy annak idején szüleivel ő is egyéves korában utazott Ausztráliába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

II. Erzsébet unokája a rendezvényen tartott rövid beszédét walesi nyelven kezdte, majd köszönetet mondott a helybeliek vendégszeretetéért. Kisfiával kapcsolatban elmondta, hogy "kicsit hangos, de természetesen nagyon aranyos", és megjegyezte, hogy egy háromhetes csecsemő gondozása "fizikailag és szellemileg" is komoly igénybevétel. A kiállítás egy idősebb látogatójával azt a reményét is megosztotta, hogy kisfia hamarosan átalussza majd az éjszakát. A The Daily Telegraph értesülése szerint Vilmos nem vett nyelvleckéket: egy walesiül beszélő barátja volt a segítségére.

Forrás: MTI

Pazar köszönetajándék Katalinnak Vilmostólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-katalin-specialis-ajandekot-kap-vilmostol-halabol-elso-gyermekuk-szuletese-miatt.htmlKatalin negyedszerre a legdivatosabbak listájánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130801-katalin-hercegno-negyedik-alkalommal-szerepel-a-vanity-fair-legjobban-oltozott.htmlKöszönjük, Katalin!http://www.life.hu/anyaskodj/20130724-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-a-szulese-utan-pocakkal-jelent.htmlEzért nem fotózták le a vajúdó Katalinthttp://www.life.hu/szorakozz/20130724-katalin-hercegnorol-nem-keszult-kep-amint-belep-a-korhazba-egy.htmlÍme Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiahttp://www.life.hu/life/galeria/20130724-ime-a-brit-tronorokos-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-kisfia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.