Vilmos szerint György alhatna többet

baba interjú brit királyi család Vilmos herceg György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a nyilvánosság előtt már röviden beszélt gyermekéről és az apaságról, György születése óta csak most adott először hosszabb, összefüggő interjút Vilmos herceg.

Az újdonsült apát a CNN riportere faggatta, ő pedig néhol poénkodva, néhol - persze királyi mércével mérve - intim részleteket felvillantva, felszabadultan beszélt az otthoni boldog, de nem éppen felhőtlen állapotról. Az interjú csak szeptember közepén kerül adásba, de a csatorna már kiszivárogtatott belőle egy rövid, de annál tanulságosabb részletet - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Arra a végtelenül komoly kérdésre például, hogy milyen szellemi örökséget kíván utódjára hagyni - aki egyszer majd őt követi a trónon -, Vilmos azt mondta, egyelőre annyit, hogy aludjon többet és ne kelljen annyiszor cserélgetni a pelust. Az apaság élménye azonban mélyebb nyomot hagyott benne, mint valaha is gondolta; mint mondta, eddig el sem tudta képzelni, hogy ilyen érzelmeket él majd át.

Györgyöt, amennyire lehet, megvédik majd a média érdeklődésétől. Persze Vilmos sem naiv: tudja, hogy meg kell mutatnia fiát, ahogy azzal sem volt baja, hogy az egynapos csecsemőt Katalinnal együtt vigyék ki a kórház főbejáratán, fotósok és újságírók között. Vilmos akkor még nem gondolkodott azon, ennek milyen negatív hatása lehet, egyszerűen boldog volt, hogy megszületett és meg akarta mutatni, hogy ő a legjobb, legszebb, "legmindenebb" gyerek a világon. És persze örült, hogy nem ordította végig az eseményt. Az autót végül maga vezette hazáig, egyrészt, hogy kifejezze függetlenségüket, másrészt "nem akart különösebb felhajtást."

Az már biztos, hogy a gyerek kifejezetten "rosszcsont", Vilmost öccsére, illetve gyerekkori énjére emlékezteti. "Tetszik neki, ha cseréljük a pelust." Ezt a műveletet egyébként először ő végezte el, a dajkák unszolására. "Idegtépő volt az előzetes tréning ellenére, de utólag kitüntetésnek érzem." Katalin egyébként többet virraszt, mint ő, de Vilmos így is alig várja, hogy visszatérjen a munkához és "végre alhasson".

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Vilmos herceg végre mesélt kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130815-vilmos-herceg-katalin-hercegno-ferje-kicsit-hangosnak-de-nagyon-aranyosnak.htmlVilmos dadája vigyázhat a kis trónörökösrehttp://www.life.hu/legykepben/20130813-vilmos-es-katalin-azt-szeretnek-ha-a-herceg-egykori-dadaja.htmlPazar köszönetajándék Katalinnak Vilmostólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-katalin-specialis-ajandekot-kap-vilmostol-halabol-elso-gyermekuk-szuletese-miatt.htmlÍme Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiahttp://www.life.hu/life/galeria/20130724-ime-a-brit-tronorokos-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-kisfia.htmlIlyen apuka lesz Vilmos herceghttp://www.life.hu/life/galeria/20130722-vilmos-cambridgei-herceg-apa-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.