fehérnemű modell szülés LifeNight Imogen Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta nőies formáit az egykori Miss Wales, Imogen Thomas, aki hat hónapja adott életet első gyermekének.

Felejtsük el Katalin hercegnő szülés utáni első képeit. Imogen Thomas nemrég adott életet gyermekének, Arianának, máris fehérneműre vetkőzött a kamera előtt. A fotókat pedig bizonyára nem a gyermek apja készítette. Annyi biztos, hogy a nőies formákban nincs hiány a glamourmodell pikáns képein, melyről te is meggyőzödhetsz a blogon ide kattintva.

Forrás: Twitter/Imogen Thomas
Forrás: Twitter/Imogen Thomas

Az egygyermekes anyuka, aki 2003-ban Miss Wales színeiben tündökölhetett, elismerően nyilatkozott a szexis képekről: "Először kicsit ideges voltam, de csodálatos volt a fotózás. Azt hiszem, ezek a legjobban sikerült fotóim."

Az első lesifotó Kim Kardashianról a szülés ótahttp://www.life.hu/legytrendi/20130816-kim-kardashian-elso-egesz-alakos-fotoja-a-szulese-utan.htmlEttől lett bombanő szülés után Shakirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130814-shakira-enekesno-elarulta-milyen-edzessel-hozta-magat-formaba-szules-utan.htmlAz álmok nem érnek véget a gyerekszülésselhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130708-kreativ-anyukak-az-almok-nem-ernek-veget-a-gyerekszulessel.htmlSzülése után megmutatta magát Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/legykepben/20130727-kisfia-szuletese-utan-vegre-megmutatta-magat-jessica-simpson-enekesno.htmlÍgy fogy le a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130723-katalin-hercegno-a-szules-utan-minel-hamarabb-szeretne-visszanyerni-karcsu.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.