Brad Pitt adoptálás örökbefogadás a nap cikke Nicole Kidman Sandra Bullock Katherine Heigl Charlize Theron Angelina Jolie Madonna Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez.

Charlize Theron
A dél-afrikai színésznő abba a csoportba tartozik, akinek a párkapcsolatai nem alakultak úgy, hogy nyugodt szívvel gyereket szüljön. Ezért is döntött az örökbefogadás mellett. Charlize egy ideje nagyon vágyott már az anyaságra, így az sem riasztotta vissza, hogy egyedülálló anya legyen. Elmondása szerint nem kenyere a randizgatás, így nem is látni őt úton-útfélen különböző férfiak oldalán.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Jackson, Charlize Theron félig amerikai, félig afrikai kisfia

Sandra Bullock
A színésznő embert próbáló válása és számtalan mozifilmje után 2010-ben a civil életben is új szerepet talált. Charlize-hoz hasonlóan ő is örökbe fogadott egy kisfiút, és ahogy kolléganője sem, ő sem hajtja naphosszat a pasikat. Korábban azt nyilatkozta, hogy ugyan szeretné, ha gyermeke igazi apa mellett nőne fel, egyelőre azonban Louis az egyetlen férfi az életében. A színésznő mind az anyaságban, mind pedig a vásznon nagyon sikeres, a 70. Velencei Filmfesztivált például a George Clooney-val készült közös produkciójuk nyitotta meg.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Louis Bullock Bardo januárban lesz négyéves

Kristin Davis
A Szex és New York sztárja, Kristin Davis nemrég egy kislányt fogadott örökbe, ahogy tette ezt a nagy sikerű sorozatban is, ahol egy kis kínai babát adoptált. A 46 éves színésznőnek nem jött természetes úton a baba, így egy kislányt, Gemma Rose Davist vett magához. "Már magam sem tudom, milyen régen szerettem volna egy kisbabát. Az, hogy valóra válhatott az álmom, maga a csoda" - nyilatkozta a gyönyörű színésznő, aki tavaly óta ismét egyedülálló.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Kristin 2011-ben lett anya

Katherine Heigl
A Grace klinika szexi sztárja boldog házasságban él férjével, Josh Kelley-vel, mégis úgy döntöttek, inkább az örökbefogadást választják a természetes út helyett. 2009-ben egy dél-koreai kislányt adoptáltak, Naleight, majd pedig 2009-ben Adalaide Marie Hope-ot. A színésznő elmondása szerint a szeretet és kötődés nem a génállománytól függ. Katherine nem tartja kizártnak, hogy egyszer teherbe essen, egyelőre azonban nem terveznek több babát, hanem lányaikat próbálják megfelelő normák közt nevelni.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Nicole Kidman
Az ausztrál színésznő mára négyszeres édesanya, legidősebb gyermekeit azonban ő is örökbe fogadta, a legkisebbet pedig béranya hozta a világra. Tom Cruise és Nicole a házasságuk idején két babát adoptáltak. 1993-ban Isabella Jane-t, 1995-ben pedig Connor Anthony-t fogadták örökbe. A színésznő 2006 óta Keith Urban countryénekes felesége, közös kislányuk, Sunday Rose 2008. július 7-én született meg. Amikor pedig Nicole és Keith szerettek volna még egy gyermeket, az örökbefogadás helyett a béranyás megoldást választották. Faith Margaret 2010-ben jött a világra és nagyon hasonlít a mamájára.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Connor Anthony Kidman Cruise sikereiről itt olvashatsz bővebben

Madonna
Ha már Madonnát az örökbefogadás ikonikus alakjaként emlegettük, fontos megjegyezni, hogy a díva négy gyermeke közül kettőt Malawiból fogadott örökbe. Lourdes és Rocco után a sztár két babát, Davidet és Mercyt adoptálta az afrikai országból. Az énekesnő korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretné két-háromévente visszavinni Malawiba a kicsiket. Egy-egy ilyen látogatás során pedig még az is lehet, hogy egy újabb csemetével tér haza. Madonnának egész biztosan segít a kicsik ellátásában Lourdes is, aki az évek folyamán kész nővé cseperedett.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A Forbes magazin szerint Madonna a legjobban kereső híresség

Angelina Jolie
Nem illik kihagyni a népes Jolie-Pitt famíliát sem, nekik ugyanis három saját és három örökbe fogadott gyermekük van. Angelina legelőször Maddox Chivant vette magához Kambodzsából. A kisfiú 2002-ben került a színésznőhöz, Billy Bob Thornton pedig úgy érezte, Angie elhanyagolja őt. Zahara Marley 2005-ben, hathónaposan érkezett Etiópiából, ekkor már a színésznő Brad Pitt partnere volt. Egy évvel később megszületett első vér szerinti gyermekük, Siloh, Pax Thient pedig 2007-ben, három és fél éves korában adoptálta a házaspár egy vietnami árvaházból. Jolie aztán 2008-ban ikreknek adott életet. Így lett teljes a család, ahol különösen ügyelnek a saját és az adoptált gyermekek közti kényes egyensúlyra, hogy senki se érezze magát kirekesztve. Angelina 2013 első felében eltávolíttatta a melleit, de nagy álma, hogy még egyszer ikreket szülhessen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Jön a baba a bájos Madeleine hercegnőnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-madeleine-sved-hercegno-es-ferje-christopher-oneill-elso-gyermekuket-varjak.htmlEzért eszi meg a bútorodat a kistestű kutyádhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130815-unalmukban-vagy-a-szorongas-miatt-ragjak-meg-a-butorokat-a.htmlTippek az iskolakezdéshez Lázár Cheftőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-lazar-chef-tippjei-az-iskolakezdeshez.htmlKóbor kutyák marcangoltak halálra egy kisgyerekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130902-kobor-kutyak-teptek-szet-egy-negy-eves-kisgyereket-bukarestben.htmlÍgy változik az iskola szeptembertőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130829-valtozasok-az-iskolaban-2013-szeptemberetol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.