Diana előtt tisztelgett Katalin és Vilmos

halál Katalin hercegnő Egyesült Királyság tisztelgés brit királyi család család Vilmos herceg Lady Diana évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus körülmények között elhunyt hercegnő emléke előtt tette tiszteletét Cambridge hercege és hercegnője.

Már 16 éve annak, hogy augusztus 31-én életét vesztette az egykori walesi hercegnő, Lady Diana. Vilmos és Katalin hétvégéjüket ezért Diana hozzátartozóinál töltötték. Pontosabban Vilmos tragikus körülmények között elhunyt édesanyjának legidősebb nővérével, Lady Sarah McCorquodale-lel és családjával, ahová magukkal vitték a hathetes Györgyöt is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos egykor elárulta, különösen közel áll hozzá nagynénje - aki 22 éves korában néhányszor randevúzott Károly herceggel -, hiszen gyermekkorában sokat időzött nála testvérével, Harry herceggel. A Kensington-palota visszautasított mindenfajta kérdést a királyi család hollétével kapcsolatban, így azt egyelőre homály fedi, hogy a 28 éves Harry is velük tartott-e a családi hétvégére.

Katalin hercegnőről magától olvadtak le a kilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130830-katalin-hercegno-dieta-nelkul-fogyott-le-a-szules-utan.htmlLegyél te is stílushercegnő - Katalin 3 kedvenc márkájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130825-legyel-te-is-stilushercegno-katalin-hercegno-3-kedvenc-divatmarkaja.htmlŐ tervezte Katalin ruháját a családi fotórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130821-katalin-hercegno-seraphineruhaban-pozolt-az-elso-csaladi-portren-amire-a.htmlMáris támadják Katalin és Vilmos családi képeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130821-kritikusok-biraljak-a-katalinrol-vilmosrol-es-a-kis-gyorgyrol-keszult.htmlKimenőt kap Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130815-katalin-hercegno-kis-kimenot-enged-meg-maganak-szeptemberben.htmlKöszönjük, Katalin!http://www.life.hu/anyaskodj/20130724-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-a-szulese-utan-pocakkal-jelent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.