David Beckham divatbemutató Anna Wintour kislány család Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria és David Beckham tündéri kislánya az első sorból nézte végig a mama divatbemutatóját. Harper egyszerűen gyönyörű!

Kattanj rá a Szexpázsit blogra! Szexi sztárpapák és cuki gyerekeik




Forrás: Instagram/Victoria Beckham
Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Harper a papa ölében, mellettük Anna Wintour

Az imádnivaló kislány megjelenése természetesen kifogástalan volt a jeles eseményen: egy sápadtkék nyári ruhát viselt, hosszú haját pedig kontyba fogták. Még a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is mosolyogva (!) csodálta a cuki apróságot.

A családról mesélt Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-victoria-beckham-divattervezo-a-vogue-cimlapjan-pozol-es-a-csaladjarol.htmlEzért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.htmlMégis ember Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130624-victoria-beckham-divattervezo-vegre-bebizonyitotta-hogy-tud-mosolyogni.htmlVictoria Beckham lett az évtized nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130605-victoria-beckham-divattervezot-valasztottak-az-evtized-nojenek-a-glamour-galan.htmlMeztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.