Szeptember 30-án száguld utoljára a Hullámvasút

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 30-án fordul utoljára a Panorámakerék, aznap végleg bezár ugyanis a Vidámpark. Addig viszont teljes üzemben pörögnek a játékok, a nyeremények és a Vidámparki Éjszakák. 
Forrás: Vidámpark


Már 175 éve része Budapest és az emberek életének a legendás Vidámpark, hiszen a több mint másfél évszázados történelme mellett mindenkinek van egy hozzá kapcsolódó saját története. Gyerekkorból felderengő emlékek a Körhintáról, vagy randevúk a nem is olyan régmúltból. Csüggedésre semmi ok, inkább használd ki az utolsó lehetőséget, hogy barátaiddal vagy a családdal belevessétek magatokat a Vidámpark izgalmaiba, mert a hónap végén végleg megállnak a játékok, nem lesz továbbmenet.

Szeptember 30-ig viszont teljes gőzzel pörög a vidámság az Európa-szerte egyedülálló Hullámvasúton, a T-Rexen és a Dodzsemen is. A vállalkozó szelleműek pedig nemcsak a pörgő-forgó játékokon bizonyíthatják bátorságukat, hanem a nemrégiben nyílt Horrorlabirintusban is, ahol félelmetes élmények várják az oda merészkedőket. Aki nem hiszi, járjon utána.

A szombat esti partihangulatban a Vidámparki Éjszakákon is garantáltan jól érzed magad a barátaiddal vagy életed párjával, mert a magasba emelkedő játékokon nemcsak az adrenalin-szinted szökik fel, de a kivilágított fővárost is láthatod. Ha bevállalod.

Forrás: Vidámpark

Ha már csak a pénztárcád áll a vidámság útjában, pörgesd meg a Facebook-on a Vidámságkereket, mert megnyerheted a belépődet, vagy egyet a számtalan garantált kedvezmény közül, amiket biztosan nem fogsz kihagyni. Ha a jegyvásárlás mellett döntesz, jó tudnod, hogy nem kell a pénztárnál sorba állnod, egyszerűbben is beszerezheted online.


További információ:
Budapesti Vidám Park Zrt.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16.
www.facebook.com/budapestividampark
www.vidamsag175.blog.hu
www.vidampark.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.